logo boiron

Благосъстояние на нашите служители

Убедени сме, че здравето е източник на ефективност. Тази социална философия естествено ни води към една цел: да създадем благоприятни условия и приятелска среда, които да мотивират всеки служител в неговата професионална реализация.

Индивидуален подход към работното време

Персонализирането на работното време е един от факторите за здравето на служителите в компанията. През 2022 г. 12% от служителите на Боарон избраха да работят на непълно работно време, за да организират по-добре живота си и да се посветят на лични проекти. Също така, за да улесним прехода от работа към пенсиониране, предлагаме на нашите служители възможността постепенно да намалят работното си време, като запазят пълната си заплата.

Екип, посветен на качеството на живот в компанията

В обектите ни в Sainte-Foy-lès-Lyon и Messimy нашият отдел "Грижа за служителите" отговаря за :

- създаване на приятна среда за живот и работа, в която служителите се чувстват добре.

- изслушване на служителите и предоставяне на информация на различните заинтересовани страни, както и на общото ръководство.

- посрещане и напътстване на нашите посетители и доставчици на услуги.

- организиране на събития, които се провеждат на територията на нашата компания.

Знаехте ли, че? 

Боарон е създател на позицията "Служител по въпросите на щастието"!
Още през 1983 г. Лаборатории Боарон правят новаторски избор: създават длъжност, наречена "Служител по въпросите на щастието", чиято мисия е да се грижи и подобрява благосъстоянието на служителите в компанията.  

bien-être salarié

Доброто настроение идва и от чинията!

„Съвместно с нашия кетъринг партньор направихме редица промени, за да осигурим на нашите служители „домашна“ кухня, с възможно най-много пресни продукти и кратки срокове на доставка“ .

BIEN ETRE

Инициативи за организиране на активности през свободното време

Нашите служители-доброволци могат да участват в редица дейности в съответствие с корпоративната ни философия: спорт (пилатес, йога, маратон, др.), но също така и конференции и дебати по теми, свързани със здравето.

След инсталирането на 5 пчелни кошера на площадката в Messimy, служителите ни могат да научат повече за живота на пчелите и тяхната роля за поддържане на биоразнообразието. През 2021 г. са събрани 70 кг. мед, който всеки може да опита в ресторанта.

Друг пример за отговорна инициатива: по повод събитието "Боарон 360°" организирахме работилница за изработване на дървени пейки. Благодарение на участието на много доброволци рециклирахме неизползвани палети, за да вдъхнем живот на външните пространства на територията на нашите обекти.

1,3 млн. евро през 2022 г. - това е бюджетът, с който разполага нашият социално-икономически отдел, за да осигури на служителите ни множество социални, културни и спортни дейности.