logo boiron
една вълнуваща семейна история

Лаборатории Боарон: семейна история на смелостта

Сподели

Живот и енергия, насочени към развитието на хомеопатията

От 1932 г., близнаците Жан и Анри Боарон, се посвещават на своята страст – хомеопатията, за да направят качествените хомеопатични лекарства достъпни за лекарите.

Техният предприемачески дух и научна взискателност им позволяват да развият тази терапия. Пионери в областта на научните изследвания и производствените процеси, те също така допринасят за признаването и преподаването на хомеопатията по целия свят.

Научете повече за държавите, в които Лаборатории Боарон оперират

Семейната история е продължена от техните деца и по-специално от Кристиан Боарон, който е начело на компанията повече от 40 години, подпомаган от сестра си Мишел, брат си Тиери и една от дъщерите си - Анабел, която в момента заема длъжността на аташе по въпросите на общото управление и директор на отдела за връзки с обществеността и дистрибуция на компанията във Франция.

Днес Валери Лоренц-Поансо, която наследи Кристиан Боарон на поста главен директор през януари 2019 г., преследва решително същата цел: да даде на хомеопатията мястото, което заслужава в медицината, като предостави възможност на всеки медицински специалист и на всеки пациент да използва хомеопатични лекарства.

Важни дати за лаборатории Боарон