logo boiron

Повече от 90 години опит

Това са години, посветени на пациентите, за да могат те да се възползват от ефикасни и сигурни хомеопатични лекарства.

Жан-Кристоф Байсат, управляващ директор

Овладяването на високите разреждания е умение, което нашите производствени фармацевти и техните екипи поддържат от 1932 г. насам в дух на постоянно усъвършенстване. С взискателност и професионализъм те се стремят да постигнат високи резултати, съчетавайки хомеопатичните традиции с иновациите. 

Жан-Кристоф Байсат, управляващ директор

Същите високи изисквания за качество, както и в самото начало

През 1932 г. фармацевтите Жан и Анри Боарон започват да произвеждат хомеопатични лекарства, за да отговорят на желанието на някои лекари да открият качествени медикаменти за своите пациенти.

Днес ние оставаме верни на техния дух и на духа на Кристиан Боарон, като запазваме ценностите, заложени от тях преди повече от 70 години:

- щадящ подход в хуманната медицина, който отговаря на очакванията на пациентите, както по отношение на цялостната грижа за здравето, така и по отношение на лекарствените продукти, които произвеждаме.

- прецизност, която в съчетание със строгия контрол на всеки един етап от производствения процес ни позволява да гарантираме постоянно високо качество на нашите продукти.

- близки професионални отношения с лекари и фармацевти, основани на взаимно доверие и ползотворна обмяна на опит.

- ангажимент за постоянно развитие и усъвършенстване на хомеопатичната терапия.

Всеотдайността на нашите сътрудници отразява тяхната страст и удоволствие да следват непрестанно нашата мисия. Постоянното им усъвършенстване води до създаване на висококачествени хомеопатични медикаменти, които са все по-необходими в практиката на лекарите и фармацевтите, а също и за здравето на пациентите.

Лаборатории Боарон в цифри

  • granules boiron

    № 1

    В хомеопатията

  • production BOIRON

    90

    Години опит

  • laboratoire

    50

    Държави, в които сме представени

  • collaborateur boiron

    2 801

    Служители в цял свят

  • boiron-france

    1

    Френска компания с производство, контролирано на местно ниво

Знаехте ли, че?

Именно по инициатива на братята Боарон, през 1965 г. хомеопатията е включена във Френската фармакопея. По-късно през 1982 г. - в Американската, а през 1995 г. - в Европейската фармакопея.

Научете повече за историческата роля на Лаборатории Боарон в развитието на хомеопатията