logo boiron
Préparatrice de commande BOIRON

Нашата философия

Философия, основана на уважение и ангажираност

Сподели

Тъй като предизвикателствата пред опазването на общественото здраве се увеличават, здравните системи в отделните държави трябва да се ориентират към по-глобален и отговорен подход, като вземат предвид пациентите, които са все по-информирани и осъзнават необходимостта да се отнасят с грижа към здравето си. Ето защо Боарон се ангажираме да работим с пациентите и всички здравни специалисти, за да допринесем за една по-хуманна, уважаваща и устойчива медицина.

Към холистичния подход за здраве

Постепенна еволюция към холистичната визия за здраве, която предлага персонализирани, ефективни, полезни и безопасни решения.

Нашият приоритет е да бъдем част от живота на пациентите, като ги приканваме да се грижат за здравето си и същевременно зачитаме тяхната свободна воля и идентичност.

Уважавайки свободата на избор на всеки, Боарон помага на своите пациенти да се грижат за здравето си и се утвърждава като истински партньор в живота.

Научете повече

Взаимоотношения, които зачитат деонтологичните принципи

Грижата за даден пациент и неговото лечение трябва да са резултат от съгласувано решение между различни здравни специалисти. В качеството си на фармацевтична компания ние сме задължени да предоставяме информация на лекари-специалисти, общопрактикуващи лекари, фармацевти и т.н. Уважавайки терапевтичния избор на всеки един от тях стриктно следим за установяването на прозрачни отношения в съответствие с етичните правила, характерни за дейността ни.

Научете повече
  • médecin homéopathe

    1/3

    от лекарите ежедневно предписват хомеопатични лекарства. (2)

  • Boites de granules BOIRON

    58%

    от французите искат лекарите да предписват по-често хомеопатични лекарства в комбинация с традиционни лекарства. (1)

(1) Infographic "the French and homeopathy" conducted by IPSOS, survey of 2000 individuals. October 2018.

(2) Study conducted by IPSOS for Weleda/Lehning/Boiron among 302 liberal general practitioners representative of the surveyed population. Survey conducted between March 4 and 13, 2019.