logo boiron
labo

Строги изисквания и високо качество

Наи-високи стандарти за качество на всички наши продукти

Сподели

Надежност на хомеопатичните лекарства

La fiabilité du médicament homéopathique
Jean-Christophe Bayssat, Directeur général adjoint, Pharmacien Responsable

"Нашият ангажимент: да Ви позволим да се доверите на надеждно хомеопатично лекарство, от полза както за професионалистите, така и в услуга на Вашето здраве".

Вашето здраве заслужава най-голямото уважение и ние смятаме, че запазването му е повече от бизнес - това е нашата мисия. Нашите лекарства и продукти трябва да предлагат всички гаранции за безопасност на лечението и да позволяват на всеки да укрепи здравето си.

Жан Кристоф Бейса, Заместник-изпълнителен директор, Отговорен фармацевт

За да гарантираме надеждността на всички наши продукти и да спазим регулаторните изисквания на здравните органи, избрахме да контролираме изцяло всички процеси - от концепцията за създаването на продукта до неговото производство.

Повечето от лекарствата ни се произвеждат във Франция, в нашите собствени производствени обекти. Доверени партньори, подлежащи на регулярни проверки, събират или отглеждат суровините. След това те се трансформират във високотехнологично промишлено съоръжение, специално разработено, за да отговори на уникалния производствен процес на хомеопатичните лекарства.

Научете повече за нашето производство
  • souche

    70%

    от нашите растителни източници произхождат от Европа и главно от Франция

  • Laboratoire Boiron

    30.000

    проверки годишно

  • pharmacien

    120

    фармацевти, работещи във Франция

  • granule BOIRON

    16

    дни са необходими за производството на една хомеопатична гранула на Боарон

Преди етапа на производство на нашите продукти е интегриран и етап за изследвания и иновации, в партньорство с признати изследователски центрове. Работата ни се ръководи от глобален подход към пациентите, включващ фармакология, разработване на терапевтични решения за сериозни заболявания и оценка на приоритетните ни специалитети.

Научете повече за нашите научни изследвания и иновации